17 resultados para:

agencias inmobiliarias en Sabadell

  • Fincamps, Aicat Num. 212
    Fincamps, Aicat Num. 212

    Cr. Sant Joan 39 08202 - Sabadell

    216 anuncios
  • Sbd Immobles
    Sbd Immobles

    Avenida Once De Septiembre 22 08208 - Sabadell

    156 anuncios
  • AGINCAT gestio immobiliaria SL
    AGINCAT gestio immobiliaria SL

    Sant Isidor 20 08206 - Sabadell

    103 anuncios
  • IONE FINQUES
    IONE FINQUES

    Alcalde Moix 19, 19 08207 - Sabadell

    93 anuncios
  • Fr-immobiliaria
    Fr-immobiliaria

    c/ Major (Visitas concertadas) 13 08208 - Sabadell

    76 anuncios

    FR-Immobiliària es una agrupación de Agentes Profesionales Inmobiliarios que teletrabajamos aprovechando los cambios vitales y tecnológicos que originó la pandemia del COVID-19, siguiendo la estela marcada por la empresa matriz, creada en abril de 2014 gracias a la firme voluntad de sus dos socios fundadores (Xavier Folch y Esther Rúbies) para alcanzar un proyecto común enfocado a la creación de una agencia innovadora, solidaria y diferente capaz de alcanzar los nuevos retos planteados durante los últimos años dentro del sector inmobiliario.

  • JARDÍ PARK
    JARDÍ PARK

    Rambla 151 08202 - Sabadell

    65 anuncios
  • Api Gs
    Api Gs

    C/ Jaume I 15 08206 - Sabadell

    28 anuncios
  • Terranovallar
    Terranovallar

    Carrer del Nord 6 Local B 08207 - Sabadell

    25 anuncios
  • Via Juridica
    Via Juridica

    Sabadell - 08208 - Sabadell

    21 anuncios
  • Vilasol
    Vilasol
    • En Indomio.es desde hace 2 años

    C/ De Fra Luis de Leon 146 08203 - Sabadell

    20 anuncios
  • Espai Propi
    Espai Propi
    • Asociado API

    Calle Lacy 102 Local3 08202 - Sabadell

    15 anuncios

    ESPAI PROPI som una agència immobiliària formada per professionals amb més de 14 anys d´experiència en el sector, que basa la seva actuació en els principis de confiança, respecte i feina ben feta. ESPAI PROPI ens caracteritzem per cercar habitatges de qualitat i oferir un tracte fàcil i proper, així com una tasca professional que garanteix resultats a curt termini sense complicacions. Donem servei tant a venedors amb els serveis d´assessoria i gestió immobiliària, com a compradors amb la nostra divisió de Personal Shopper immobiliari. També disposem de servei de recerca de finançament bancari, tramitació d´assegurances, assessoria i assistència legal en diferents àmbits, contractació de subministraments i instal·lació d´alarmes de seguretat. La finalitat d´ESPAI PROPI és oferir un tracte directe, amigable i resolutiu que faciliti la relació llogater-propietari o comprador-venedor, així com oferir un servei d´assessorament, acompanyament i execució de qualitat i efectiu. A ESPAI PROPI ens alineem amb els teus interessos i trobem allò que busques mentre tu gaudeixes del teu temps. COM A CASA, ENLLOC! Casa nostra, és el nostre espai propi. Un entorn segur, tranquil i confortable. Un lloc on el temps s'atura per gaudir del silenci, de la companyia, de la família i dels amics. Un espai on somriure, on compartir, on gaudir, on estimar. Una casa és tot això i molt més. I per això, buscar o vendre la nostra casa és un fet vital i emocionant, però alhora inquietant i difícil. Ens deixes ajudar-te? El nostre objectiu és contribuir a fer feliç a les persones, ajudant-les i acompanyant-les en aquest procés, a fi de trobar la seva llar ideal. I ho fem oferint un servei pròxim, de confiança i de qualitat, on el més important ets tu i allò que busques. Nosaltres ens encarreguem que el procés de canviar de casa sigui agradable i senzill, per tal que puguis dedicar el teu temps a allò que realment importa. Si estàs buscant un habitatge o un comprador o llogater pel teu immoble, no dubtis en contactar amb nosaltres. T'ajudarem a trobar allò que busques i dibuixar un somriure a la fi del procés. Treballem per oferir un assessorament i acompanyament òptim i per fer que tots els tràmits siguin fàcils i ràpids. A partir de les necessitats dels nostres clients i de la nostra base de dades, fem una selecció de les millors opcions disponibles per cada cas. En el supòsit de no disposar de cap oferta adequada en cartera, cerquem l'immoble o persona ideal a través de les nostres xarxes de contactes. Si és necessari, tramitem tots els documents requerits per la firma final del contracte. Si et podem ajudar, truca'ns!

  • Franquiciado Tecnocasa: ESTUDI SABADELL SUD SLU
    Franquiciado Tecnocasa: ESTUDI SABADELL SUD SLU

    Avda Barberá 439 08204 - Sabadell

    8 anuncios

    Franquiciado Tecnocasa: ESTUDI SABADELL SUD SLU

  • Franquiciado Tecnocasa: PISOS EIXAMPLE SABADELL SLU
    Franquiciado Tecnocasa: PISOS EIXAMPLE SABADELL SLU

    Avda de Barberà 37 08203 - Sabadell

    6 anuncios

    Franquiciado Tecnocasa: PISOS EIXAMPLE SABADELL SLU

  • Marimon Immobles
    Marimon Immobles

    Carrer Les Valls, 10 - 5ª 08201 - Sabadell

    33 anuncios

    Marimon Immobles & Jordi Baussà es allà on volem que es trobi tranquil. El tracte que trobarà és el d’una empresa familiar seriosa, amb reputació dins del món immobiliari i d’assessorament a empreses amb un compromís de qualitat. Des de aqui volem assessorar als nostres clients en les diferents branques del sector immobiliari: venda, lloguer, traspassos de negocis, administració de les seves finques, valoracions d’immobles (particulars, judicials, per a separacions, etc), tramitació de contractes de venda i lloguer, assegurances, càlcul de plusvalua municipal, impacte fiscal a les seves compres i vendes i tot el que comporti la gestió a l’ambit immobiliari.

  • Habitramit
    Habitramit

    Carrer de Girona 107 08203 - Sabadell

    19 anuncios
  • Rubio Serveis Immobiliaris
    Rubio Serveis Immobiliaris

    Avda. Francesc Macià 30 08208 - Sabadell

    14 anuncios
  • Re/mas Magni
    Re/mas Magni

    C/ Major 13 08208 - Sabadell

    8 anuncios