Διαμέρισμα Calle font s/n, Gombrèn

GombrènCalle font s/n
  • € 80.000
  • 36
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή

A l'entrar en aquest encantador pis de 36 metres quadrats, sentiras una sensacio de calidesa i comoditat que et fa sentir com a casa al moment. Situat en una zona tranquilla del pintoresc poble de Gombren, aquest pis esta envoltat de la natura i la serenitat que ofereix la natura i el cant dels ocells. La llum natural es un dels punts mes forts d'aquesta llar.

L'edifici, que va ser rehabilitat i reformat el 2006, conserva encant i caracter, pero amb tocs moderns que en fan un lloc encantador per viure. Amb ascensor per pujar fins a la segona planta on es troba aquest immoble.

El cor d'aquest pis esta a la sala d'estar-menjador, obert a la cuina en un espai ben organitzat i distribuit. El disseny intelligent aprofita al maxim cada raco, proporcionant un entorn funcional sense renunciar a l'estetica. La cuina esta equipada amb tot el necessari per cuinar comodament, mentre que la sala d'estar ofereix un espai acollidor per relaxar-se o rebre convidats.

El bany, en excellent estat, esta equipat amb un plat de dutxa modern i elegant.

L'habitacio esta dissenyada per tenir doble funcionalitat. Durant el dia, es pot utilitzar com a despatx, amb espai suficient per a una taula de treball, estanteries per emmagatzemar llibres i un sofa. A la nit, es transforma en un acollidor dormitori, amb un llit confortable i un ambient tranquil per a un bon descans.

En resum, aquest petit pis de Gombren demostra que la grandaria no sempre importa quan es tracta de confort i estil de vida. Amb la seva distribucio intelligent, ubicacio tranquilla i encant acollidor, es un lloc perfecte per a aquells que busquen un refugi tranquil enmig de la natura.

Altres aspectes a tenir en compte:
- Tancaments exteriors de fusta amb vidre doble i mosquitera
- Portes interiors de roure
- Terres de parquet natural
- Traster inclos en el preu.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
104514272 - 21/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
36 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
Έξοδα
τιμή
€ 80.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2006
κατάσταση
Καλή / Κατοικήσιμο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Χωρίς ταξινόμηση
Εκπομπές CO₂
Δεν εμφανίζεται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή