Chalet Serrat, Santpedor

SantpedorSerrat
  • € 335.000
  • 5
  • 270
  • 1
Descrizione

Us presento una oportunitat unica: una espaiosa casa al Serrat esta ara disponible per a la venda. Amb una parcella de 1000m2 i una superficie habitable de 270m2, aquesta propietat ofereix un ampli espai per a dues families o moltes altres possibilitats.

La distribucio de la casa es la seguent:

1a planta: Tres habitacions, una cuina totalment equipada, menjador i una acollidora sala d'estar amb llar de foc. Des d'aqui, teniu acces a una magnifica terrassa per gaudir de les vistes.
2a planta: Una segona cuina, menjador i sala d'estar amb sortida a una altra terrassa, bany complet i dues habitacions addicionals.
Planta baixa: Un espai de garatge per a tres cotxes i una sala d'esbarjo perfecta per a reunions familiars o activitats recreatives.
A l'exterior, podreu gaudir d'una espaiosa piscina de 9x4 metres, ideal per a refrescar-se durant els mesos d'estiu, a mes d'una zona de barbacoa per a festes a l'aire lliure.

A mes, aquesta propietat compta amb l'avantatge d'avoir entrada des de dos carrers diferents, proporcionant comoditat i accessibilitat addicionals.

El preu de venda d'aquesta increible propietat es de 335.000, amb la possibilitat de negociar. No deixeu passar aquesta oportunitat unica de fer d'aquesta casa al Serrat el vostre nou llar o inversio immobiliaria.

Contacteu-nos avui mateix per a mes informacio o per concertar una visita.
Informazioni
altre caratteristiche
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
104745438 - 13/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Chalet
superficie
270 m²
locali
5 locali, 1 bagno
Costi
prezzo
€ 335.000
Efficienza energetica
stato
Buono / Abitabile
certificazione energetica
Non classificabile
Emissioni di CO₂
Non indicato
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista