Villa unifamiliare Diseminado Afuera Camprodo, Camprodon

CamprodonDiseminado Afuera Camprodo
  • € 650.000
  • 5
  • 234
  • 2
Descrizione

T'agradara saber.. .

La casa que us presentem avui esta situada al veinat de Rocabruna del poble Camprodon, a 972 metres d'altitud, molt a prop de Beget on l'estil romanic impregna els seus edificis. Aquesta encantadora casa, de quatre vents, es va fer construir l'any 2000 per els propietaris actuals a traves de l'empresa Construccions Freixenet.

La seva edificacio segueix el metode tradicional de la zona, amb materials i aillaments naturals i hipoalergics en parets i sostres, proporcionant un ambient molt acollidor: calid a l'hivern i frescor a l'estiu. La construccio, a mes, es caracteritza per ser antisismica, accessible en cadira de rodes a la primera planta i molt ben orientada.

Les pedres utilitzades en la seva construccio provenen de l'antiga casa "Ca la Savina", i en aquest proces, un artesa picapedrer va contribuir amb la seva habilitat, creant una obra d'art que ressalta a la vista.

El teulat, el qual es troba en molt bon estat, es va fer a moda tradicional amb teules artesanes antigues.

Planta baixa: Consta de 75 m, dels quals es destinen a tres dormitoris dobles, tots amb unes vistes impressionants, aixi com a un bany complet amb banyera. A mes, inclou un garatge de 42 m per tota classe de vehicles.

A la primera planta: Amb una superficie de 117 m, hi trobem la joia de la corona: una amplia sala d'estar i menjador amb una acollidora llar de foc i un sostre alt amb bigues de fusta. Aquest espai ofereix l'acces a un porxo amb unes vistes panoramiques espectaculars, on nomes cal posar-hi un peu per sentir una profunda sensacio de pau i tranquillitat. La cuina office te una llar de foc i, sortida al jardi principal de la casa, es un espai obert perfecte per a compartir apats en familia o amb amics a l'aire lliure. A mes, la planta disposa de dues habitacions dobles, una de les quals compta amb un altell, i un bany amb plat de dutxa accessible, per completar la funcionalitat i el confort d'aquesta excepcional propietat.

Altres aspectes a tenir en compte:

- Tancaments exteriors de fusta amb vidre doble i mosquiteres
- Portes interiors de fusta de pi de Flandes
- Terres de parquet de roure i tova catalana
- Calefaccio alimentada per gas propa i dues llars de focs, una tancada i l'altra oberta, amb un tiratge excellent.
- Es destacable tambe que el poble esta connectat amb fibra optica, assegurant una connexio a internet optima
- Terreny de 2.230 m2.
Informazioni
altre caratteristiche
Balcone
Caratteristiche
Riferimento e Data annuncio
104562651 - 21/05/2024
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
234 m²
locali
5 locali, 2 bagni
piano
2° piano
altre caratteristiche
Balcone
Costi
prezzo
€ 650.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
stato
Buono / Abitabile
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gas
certificazione energetica
Non classificabile
Emissioni di CO₂
Non indicato
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista