Vila familiar Plaza de les Eres, 3, Calaf

CalafPlaza de les Eres, 3
  • € 84.000
  • 5
  • 222
  • 3
Descrição

En un indret ben tranquil de Calaf, podras trobar una gran casa, on gaudir de moltes estones amb tota familia. Casa amb moltes estances. un total de 9. que fins hi tot, podrien viure dues families. Mes de 5 habitacions o estances amb usos diversos. Una gran buhardilla que dona a una espectacular terrassa. Soterrani amb bodega
La casa, sha anat reformant, pero mante el caracter de les cases de poble. Casa amb grans posibilitats. amb unes reformes no gaire importants. Disposa de tots els serveis, i CEE.

El municipi de Calaf te una extensio de 9.35 Km2 i un cens de poblacio de 3.656 habitants; es troba situat al sector septentrional de la comarca de l'Anoia i es el centre de la subcomarca de l'Alta Segarra o Segarra Calafina.

L'altipla calafi, situat a 680 m sobre el nivell del mar, es caracteritza per uns estius calorosos i uns hiverns freds, amb la presencia de glacades i gebrades que donen lloc a uns espectaculars paisatges.

El fet de trobar-se al bell mig de Catalunya fa de Calaf un lloc ideal, ben comunicat i amb tots els serveis i equipaments necessaris per a viure-hi tranquillament i comodament.
Informações
outras características
Varanda
Características
Referência e Data do anúncio
99867791 - 13/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar
superfície
222 m²
quartos
5 quartos, 3 casas de banho
andar
3° andar
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Varanda
Custos
preço
€ 84.000
Eficiência energética
ano de construção
1840
estado
Bom / Habitável
aquecimento
Aquecimento
Emissões de CO₂
Não indicado
Opções adicionais

Contactar o anunciante