Двухкомнатная квартира Rambla De Salvador Samà, Centre, Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúRambla De Salvador Samà
€ 268 000
2 помещения
77 m²
2 ванные
Этаж 2
Лифт
Балкон
Объявление обновлено 10.06.2024
Описание
**Fantàstic Pis en venda a Vilanova i la Geltrú! **

Situat a un minut del centre, en l'idíl·lic entorn de l'escola Pia de Vilanova, aquest immoble és una veritable joia. Amb una rehabilitació integral en tot l'edifici, ofereix qualitats mitjanes-altes per als seus futurs habitants. Compta amb ascensor i una plaça de pàrquing opcional, així com un traster inclòs en el preu. Gaudeix de moments únics a la zona comuna de barbacoa situada a la terrassa.

Aquest bonic pis de 77 m² construïts (61 m² útils) es distribueix en 2 habitacions i 2 banys amb plat de dutxa. La climatització per conductes de fred i calor garanteix el màxim confort durant tot l'any. Cada habitació i el saló disposen de preses de dades i fibra òptica, assegurant una connexió perfecta en tot moment. Amb una orientació sud, aquest pis exterior situat a la planta 2 ofereix llum natural durant gran part del dia.

A més, compta amb un balcó on podràs gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa. Aquest habitatge de segona mà però en bon estat està preparat per rebre els seus nous propietaris a l'estiu del 2025. No deixis escapar aquesta oportunitat única de viure en un indret privilegiat, amb tots els serveis i comoditats que puguis desitjar. La plaça de garatge està disponible per 19.000 € addicionals. Vine a veure'l i enamora't del teu futur habitatge!
Характеристики
ID
104879261-104879261
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
77 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Балкон
Расходы
Цена
€ 268 000
Энергоэффективность
состояние
Хорошее / Жилое
отопление
Автономное
Кондиционер
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Выбросы CO₂
Не классифицируется
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем