Wohnung guter Zustand, zweite Etage, Bordeta, Lleida

Lleida
  • € 150.000
  • 3
  • 109
  • 2
  • 2
  • Ja
Beschreibung

Descobreix aquest encantador pis en venda ubicat al pintoresc barri de La Bordeta, a Lleida! Amb 3 habitacions (2 dobles i 1 individual), cuina office, un ampli salo menjador, a mes de parquing i traster inclosos al preu, aquesta propietat es ideal per a aquells que busquen comoditat i funcionalitat en un entorn acollidor.
Caracteristiques destacades:
Les 3 habitacions, incloent 2 dobles i 1 individual, ofereixen flexibilitat per adaptar-se a les necessitats dels seus residents, ja sigui per a us familiar o com a espai addicional com a despatx o sala de jocs.
La cuina office es un espai practic i funcional, ideal per preparar deliciosos menjars i gaudir de moments en familia. El gran salo menjador proporciona un ambient acollidor i lluminos per relaxar-se i compartir moments especials.
La inclusio de parquing i traster al preu afegeix un valor addicional a aquesta propietat, brindant comoditat i espai d'emmagatzematge extra per als seus residents.
Detalls addicionals:
La ubicacio a La Bordeta ofereix un ambient tranquil i familiar, amb acces a una varietat de serveis, comercos i zones verdes, creant un entorn perfecte per gaudir de la vida quotidiana.
Informationen
andere Merkmale
Balkon
Merkmale
Referenz und Datum der Anzeige
104094426 - 21.05.2024
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
109 m²
Zimmer
3 zimmer, 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 150.000
Energieeffizienz
Baujahr
1999
Zustand
Gut
Heizung
Unabhängige heizung, gasbetrieben
CO₂-Emissionen
Nicht angegeben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren