Zweizimmerwohnung Mezzanin, Horta, Barcelona

BarcelonaHorta
  • € 170.000
  • 2
  • 48
  • M
Anzeige aktualisiert am: 17.05.2024
Beschreibung
HEDILLA – HORTA RESIDENCIAL Piso esquinero completamente exterior con mucho sol directo y luz natural. Se distribuye en salón-comedor exterior, 2 habitaciones exteriores muy luminosas (una doble de matrimonio y una individual), cocina independiente y baño de 3 piezas con plato de ducha. Tiene toda la superficie de la vivienda completamente aprovechada. El estado es excelente para entrar a vivir ya que no hay que hacer nada en el piso. Es una oportunidad en la mejor zona de Horta Residencial!
Tecnocasa, la inmobiliaria especialista en Horta y Kìron, intermediarios de crédito que te conseguirán hipoteca con las mejores condiciones, trabajan juntos para ayudarte a comprar y vender tu vivienda o local en el barrio. Pide una valoración gratuita de tu piso, o consigue la mejor hipoteca fija, mixta o variable del mercado, ¡nos encargamos de encontrar la financiación para tu vivienda según tus actuales posibilidades sin compromiso!
CATALAN:
HEDILLA – HORTA RESIDENCIAL Pis cantoner completament exterior amb molt de sol directe i llum natural. Es distribueix en saló-menjador exterior, 2 habitacions exteriors molt lluminoses (una doble de matrimoni i una individual), cuina independent i bany de 3 peces amb plat de dutxa. Té tota la superfície de l'habitatge completament aprofitada. L'estat és excel·lent per a entrar a viure ja que no cal fer res en el pis. És una oportunitat en la millor zona d’Horta Residencial!
Tecnocasa, la immobiliària especialista en Horta i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballen junts per a ajudar-te a comprar i vendre el teu habitatge o local en el barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar el finançament per al teu habitatge segons les teves actuals possibilitats sense compromís!
Merkmale
Referenz
582879
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung | Günstige immobilienklasse
Fläche
48 m²
Zimmer
2 schlafzimmer, eigenständige küche
Etage
Mezzanin
Verfügbarkeit
Frei
Kosten
Preis
€ 170.000
Energieeffizienz
Baujahr
1968
Energieeffizienzklasse
E
CO₂-Emissionen
E52 kg CO₂/m² Jahr
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren