Wohnung Rambla de Salvador Sama, Centre, Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúRambla de Salvador Sama
  • € 268.000
  • 2
  • 77
  • 2
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 24.05.2024
Beschreibung

**Fantastic Pis en venda a Vilanova i la Geltru! **

Situat a un minut del centre, en l'idillic entorn de l'escola Pia de Vilanova, aquest immoble es una veritable joia. Amb una rehabilitacio integral en tot l'edifici, ofereix qualitats mitjanes-altes per als seus futurs habitants. Compta amb ascensor i una placa de parquing opcional, aixi com un traster inclos en el preu. Gaudeix de moments unics a la zona comuna de barbacoa situada a la terrassa.

Aquest bonic pis de 77 m construits (61 m utils) es distribueix en 2 habitacions i 2 banys amb plat de dutxa. La climatitzacio per conductes de fred i calor garanteix el maxim confort durant tot l'any. Cada habitacio i el salo disposen de preses de dades i fibra optica, assegurant una connexio perfecta en tot moment. Amb una orientacio sud, aquest pis exterior situat a la planta 2 ofereix llum natural durant gran part del dia.

A mes, compta amb un balco on podras gaudir de l'aire lliure sense sortir de casa. Aquest habitatge de segona ma pero en bon estat esta preparat per rebre els seus nous propietaris a l'estiu del 2025. No deixis escapar aquesta oportunitat unica de viure en un indret privilegiat, amb tots els serveis i comoditats que puguis desitjar. La placa de garatge esta disponible per 19.000 addicionals. Vine a veure'l i enamora't del teu futur habitatge!
Merkmale
Referenz
104879261
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
77 m²
Zimmer
2 zimmer, 2 badezimmer
Etage
2° Etage, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 268.000
Energieeffizienz
Zustand
Gut
Heizung
Unabhängige heizung, wärmepumpe betrieben
Energieausweis
Nicht klassifizierbar
CO₂-Emissionen
Nicht angegeben
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren