Single family villa 4 rooms, Santa Coloma de Farners

Santa Coloma de Farners
  • € 380,000
  • 4
  • 186
  • 2
Description

House for Sale in Santa Coloma De Farners

Casa aïllada a Santa Coloma de Farnés
Habitatge de dues plantes i garatge amb moltes possibilitats. Situada en una urbanització tranquil.la a pocs km del centre de Santa Coloma.
En la planta baixa o d'accés trobem la zona de dia i la de nit molt ben definides. Començant per la zona de dia; El menjador-sala d'estar amb llar de foc i sortida directa a terrassa amb una zona chill out per relaxar-se els caps de setmana o després de les llargues jornades laborals, en aquesta terrassa hi trobem també la zona barbacoa preparada per fer dinars a la fresca i un armari rentador molt pràctic per guardar els utensilis de neteja. En aquesta mateixa zona trobem la cuina, molt moderna i pràctica, amb accés a les escales que baixen a la planta garatge. Un lavabo de cortesia completen l'àrea de dia. A la mateixa planta, ja a la zona de nit, tres habitacions, dues dobles, amb armaris encastats, una simple gran (utilitzada actualment com a despatx) i un lavabo complet amb dutxa. A la Primera planta una zona diàfana quasi tan gran com la planta de baix amb sortida a una gran terrassa.
En el garatge, per a dos cotxes i moto, trobem una llar de foc i espai preparat per muntar una zona de lleure directa al jardí amb un bany complet amb banyera. En aquesta zona hi trobem un dipòsit de gasoil de 1000 L.
Information
other features
Closet
Balcony
Cellar
Features
Reference and listing Date
555 - 05/16/2024
contract
Sale
type
Single family villa
surface
186 m² | commercial 586 m² - See detail
rooms
4 bedrooms, 2 bathrooms
floor
other features
Closet
Balcony
Cellar
Expenses
price
€ 380,000
Energy efficiency
year of construction
2006
Air conditioner
Independent, cold/hot
energy certification
Not classifiable
Emissions of CO₂
Not specified
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser