Terraced house Calle Pirineu, Campdevànol

CampdevànolCalle Pirineu
  • € 219,000
  • 2
  • 75
  • 2
Description

T'agradara saber...

Avui us presentem una casa que us captivara des del primer moment. Situada al barri del Roser, al pintoresc poble de Campdevanol, aquesta propietat s'emmarca en una vila envoltada de sol, rius i torrents. Ben comunicat gracies a la seva estacio de tren i autocars. La vila disposa d'una gran varietat de comercos, supermercats, escoles, hospital general i centre d'atencio primaria (CAP).

La casa reofrmada el 2015, amb una superficie total de 123 m2, destaca per la seva distribucio, amb 70 m2 destinats a l'habitatge principal i 53 m2 dividits entre dos encantadors patis, un a la part frontal i l'altre a la posterior, per poder gaudir del sol durant tot el dia.

- A l'entrar, ens trobem el primer pati, amb un tendal automatic que us permetra gaudir d'aquest espai en familia sense preocupacions.
- Al hall d'entrada, trobareu armaris encastats que aprofiten al maxim l'espai disponible. Tambe hi ha un bany de cortesia.
- La sala d'estar oberta a la cuina menjador, crea un lloc acollidor i ampli. La llar de foc a part de ser molt eficient per escalfar la planta principal, es el toc de calidesa perfecte per una llar.
- La cuina feta amb materials d'alta qualitat. L'amplia barra americana, es un espai ideal per cuinar i compartir moments amb la familia o amics.
- A mes, disposa d'un quartet per a la caldera i el sistema d'osmosi.
- El pati posterior, amb acces des de la cuina, es perfecte per gaudir del sol del mati. Tambe esta equipat amb un tendal automatic, una barbacoa i una pica, ideal per a preparar apats a l'aire lliure amb tota comoditat.

- A la planta superior, a la qual es pot accedir tant per ascensor com per les escales exteriors, trobem dos dormitoris dobles.
- El dormitori principal compta amb dos armaris encastats que ofereixen una gran capacitat d'emmagatzematge.
- El segon dormitori te acces a un porxo que connecta amb el pati posterior, ampliant encara mes les possibilitats d'us d'aquesta encantadora propietat.
- Tambe hi ha un bany complet amb plat de dutxa i un quartet per a la rentadora.

Una casa que no li falta detall, no dubtis en contactar per a mes informacio!

Altres aspectes a tenir en compte:

- Portes interiors corredisses lacades en blanc.
- Tancaments exteriors de PVC amb vidre doble climalit. Persianes automatitzades. Mosquiteres en totes les finestres i portes a l'exterior.
- Terra porcellanic amb imitacio fusta. Aquest tipus de terres aporten una gran resistencia i durabilitat.
- La casa s'escalfa per terra radiant. Es el sistema de calefaccio que menor consum d'energia presenta. Es una calefaccio neta, invisible i silenciosa, ja que consisteix en unes canonades d'aigua calenta que circulen per sota del sol.
- Disposa de descalcificador d'aigua, que treballen filtrant l'aigua per mitja de la sal i eliminen la calc. Amb l'us d'aquests descalcificadors ajudeu a prolongar la vida util dels vostres electrodomestics, aixi com evitar l'acumulacio de calc i estalviar diners en factures d'electricitat i reparacions. Tambe te numerosos beneficis per la pell i el cabell.
- Tambe te un equip d'osmosi inversa, un sistema de purificacio que proporciona una aigua de maxima qualitat per beure o cuinar.
Information
other features
Partially furnished
Features
Reference and listing Date
104533947 - 05/20/2024
contract
Sale
type
Terraced house
surface
75 m²
rooms
2 rooms, 2 bathrooms
floor
2° floor
other features
Partially furnished
Expenses
price
€ 219,000
Energy efficiency
year of construction
1971
condition
Good condition / Liveable
heating
Central
energy certification
Not classifiable
Emissions of CO₂
Not specified
Additional options

Contact the advertiser