3-room flat 100 m², L'Antiga Esquerra de l'Eixample, Barcelona

BarcelonaL'Antiga Esquerra de l'Eixample
  • € 284,000
  • 3
  • 100
  • 1
Listing updated on 05/18/2024
Description
UN PRECIÓS pis amb 100m2 construïts, distribuït en 3 dormitoris, (1 doble, 2 individuals), saló menjador amb sortida a un balcó molt acollidor, cuina independent i un lavabo.
PIS TOTALMENT REFORMAT PER ENTRAR A VIURE!
Ben situat, zona propera a jardins i parcs, centre comercial Heron city, Mercadona, connexió de transport públic, metro L4 Via Julia i autobusos 76, 132, D50, H2 i N1.
NO DUBTIS A VENIR A VISITAR-HO!
Informació al consumidor: Us comuniquem que, en el preu ofert de venda, no estan incloses les despeses de compravenda (notarials, registrals, de gestoria, impostos estatals ITP i impostos i despeses bancàries, ni honoraris de l'agència). Si voleu visitar aquest immoble, qualsevol dels nostres Agents, us informarà detalladament d'aquestes despeses, abans de visitar-lo.
Tecnocasa, la immobiliària especialista a Nou Barris i Kìron, intermediaris de crèdit que t'aconseguiran hipoteca amb les millors condicions, treballen junts per ajudar-te a comprar i vendre la teva vivenda o local al barri. Demana una valoració gratuïta del teu pis, o aconsegueix la millor hipoteca fixa, mixta o variable del mercat, ens encarreguem de trobar el finançament per al teu habitatge segons les teves possibilitats actuals sense compromís!
Features
Reference
583215
contract
Sale
type
Apartment
surface
100 m²
rooms
3 bedrooms, 1 bathroom
Expenses
price
€ 284,000
Energy efficiency
year of construction
1971
heating
Independent
Energy Efficiency
E
Emissions of CO₂
E40 kg CO₂/m² year
Additional options

Contact the advertiser