Casa unifamiliar Calle CASTELL, Linyola

LinyolaCalle CASTELL
  • € 80.000
  • 3
  • 110
  • 1
Descripción

Chalet pareado en venta en calle Castell


Esta vivienda en el centro de Linyola, te esta esperando. Preparada para entrar a vivir. Vivienda de amplias habitaciones todas exteriores. Amplio salon comedor, cocina y una bano equipado con ducha. La vivienda dispone de buhardilla. Frente a la casa dispone de garaje, trastero y terraza, de 45m2, ( ideal para tener tus flores o si tienes alguna mascota)
La vivienda esta situada en el centro de la poblacion, en un entorno muy tranquilo, calle de circulacion casi nula, podras disfrutar de volver hacer las tertulias de vecinos en la puerta de casa o de los ninos jugando en la calle.
Linyola es troba emplacada sobre una elevacio de 248 m sobre el nivell del mar des don domina part de la plana dUrgell. Es la poblacio mes septentrional de la comarca del Pla dUrgell i, tambe, la segona amb mes habitants (2.717). En total, compta amb 29 km2 dextensio. Limita amb pobles de la mateixa comarca -Bellvis, el Poal, el Palau dAnglesola, Ivars dUrgell- i de la Noguera -Vallfogona de Balaguer, Penelles i Bellcaire dUrgell-.

La carretera local provinent de Mollerussa es el seu eix principal de comunicacio. Aquesta, es bifurca cap a Bellcaire i cap a Penelles i dona tambe acces a la carretera comarcal de Balaguer a Tarrega.

El seu paisatge agricola actual va experimentar un canvi radical quan a mitjans del segle XIX es va construir el canal dUrgell un conjunt de canals i sequies- i es va passar dels conreus de seca blat, oliveres, ametllers.. . - als conreus de regadiu. Avui shi produeix principalment blat de moro, alfals, ceba, blat i ordi, a mes dalgunes plantacions de fruiters.

Son diversos els punts dinteres amb que compta la vila. Duna banda, destaca lesglesia de Santa Maria, destil gotic del segle XV. Compta amb lunic campanar de Catalunya vuitavat, amb quatre torres de vigilancia construit per larquitecte Bartomeu Roig. Avui en dia, a mes a mes, tambe es un fantastic mirador a 360 graus.

Aixi mateix, tambe son interessants les diverses rutes que recorren el poble i els seus camins, a partir de les quals es poden descobrir els meravellosos paisatges de la plana de lUrgell i els multiples elements patrimonials de Linyola.

Alguns elements interessants a visitar propers a la vila son lEstany dIvars i Vila-Sana; el Congost de Mont-rebei; la ciutat de Lleida i la seva espectacular catedral, la Seu Vella; o el Parc Astronomic del Montsec, a Ager.
Información
otras características
Balcón
Características
Referencia y fecha del anuncio
98581977 - 27/04/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
110 m²
habitaciones
3 habitaciones, 1 baño
planta
1° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Balcón
Costes
precio
€ 80.000
Eficiencia energética
año de construcción
1960
estado
Bueno / Habitable
calefacción
Individual
Emisiones de CO₂
No indicado
Hipoteca
Duración de la hipoteca

Cuota desde € 215 al mes

€ 24.000 (30%)

€ 56.000 (70%)

¿Quieres un presupuesto personalizado y gratuito?

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante