Casa unifamiliar Lleida, Arbeca

ArbecaLLEIDA
  • € 110.000
  • 5+
  • 558
  • 2
Descripción

Chalet pareado en venta en Lleida


Una gran casa a Arbeca, amb un total de 6 habitacions, pot donar cabuda a dos families. Pero es que la segona planta a mes dun terrassa de prop de 50 m2, te cabuda per donar formar a un estudi o un espai polivalent. Pero aqui no acaban les caracteristiques daquesta gran casa. Disposa de un garatge, on podreu aparcar mes de 6 vehicles o be tractors o remolcs. La casa te acces per dos carrers, la part de darrera amb acces a nivell de carrer i la part devantera accedint a traves dunes espectaculars escales de pedra. La casa disposa duna situacio privil. legiada, amb moltes hores de sol, que li dona una gran lluminositat. La vivenda es troba prop de tots els serveis de la poblacio, botigues, zona esportiva, entitats bancaries ect. Diposa de tots els serveis donats dalta, i amb algunes adecuacions podreu gaudir dun inmoble espectacular per tota la familia. O be, donar-li un us diferent com a establiment de turisme rural.

Arbeca s'engloba en la Depressio Central Catalana, mes concretament a la banda esquerra del riu Segre. El terme municipal queda dividit per dues grans unitats geomorfologiques. Al nord la plana d'Urgell i al sud els altiplans que deriven de les primeres vessants de la Serralada Prelitoral Catalana (Serra del Vilobi, Serra del Tallat). De fet, el municipi esta situat en un dels ultims turons testimoni d'aquests altiplans cap a ponent, una esplendida talaia del pla d'Urgell, els Pirineus, les muntanyes de Prades o la serra la Llena.

El terme municipal va des de 171 metres a la plana fins a 460 metres a la partida del Mont-ros a l'extrem sud del municipi. Destaquen turons com el puig del Corb, de 456 metres a l'extrem sud-est, el turo de la Pleta, de 426 metres a l'est, el mateix turo d'Arbeca, de 332 metres i finalment el Tossal Gros, homonim del turo d'Arbeca, de 342 metres.
Información
otras características
Balcón
Características
Referencia y fecha del anuncio
101750791 - 27/04/2024
contrato
Venta
tipología
Casa unifamiliar
superficie
558 m²
habitaciones
5+ habitaciones, 2 baños
planta
2° planta
Plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
otras características
Balcón
Costes
precio
€ 110.000
Eficiencia energética
año de construcción
1980
estado
Bueno / Habitable
calefacción
Individual
Emisiones de CO₂
No indicado
Hipoteca
Duración de la hipoteca

Cuota desde € 296 al mes

€ 33.000 (30%)

€ 77.000 (70%)

¿Quieres un presupuesto personalizado y gratuito?

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante