Piso de dos habitaciones 81 m², El Forn-El Prats-Meritxel, Canillo

Canillo
  • € 283.300
  • 2
  • 81
  • 2
Descripción

Piso en Venta en El Forn

Magnífic pis a Canillo Ribagrossa, una oportunitat única per a inversors i residents que busquen un estil de vida exclusiu.

Ubicat en una zona tranquil·la, envoltat de natura i amb impressionants vistes a la vall, aquesta propietat ofereix una oportunitat excepcional de viure en un entorn privilegiat. A més, la proximitat al centre de la parròquia de Canillo i la conveniència de trobar-se a només 15 minuts en cotxe del cor de la capital, fan d`aquest pis una joia accessible.

Amb accés immediat al prestigiós domini esquiable de Grandvalira, aquesta propietat és un somni fet realitat per als amants de l`esquí i les activitats a la muntanya. A més, estaràs a prop de llocs emblemàtics com el mirador del Roc del Quer i el nou Pont Tibetà de la Vall del Riu de Canillo, oferint una àmplia gamma d`atraccions turístiques a la teva porta.

La distribució del pis està dissenyada per proporcionar la màxima comoditat i estil de vida modern. Amb dues habitacions dobles, dos banys elegantment dissenyats i un saló menjador espaiós amb llar de foc, aquest pis és perfecte per a la vida quotidiana i l`entreteniment. La cuina oberta està equipada amb tot el necessari i la propietat es lliura completament moblada, amb armaris encastats a totes les habitacions i el rebedor, aportant un toc de luxor i funcionalitat.

El parquet elegant a tota la propietat crea una sensació de calidesa i elegància, complint a la perfecció amb l`estil de vida sofisticat que aquesta residència única ofereix. No deixis passar aquesta oportunitat de ser el propietari d`una casa excepcional a una de les localitzacions més privilegiades d`Andorra. Contacta`ns avui mateix per concertar una visita i descobrir tot el que aquest pis exclusiu té per oferir.
Información
otras características
Armario empotrado
Sólo cocina amueblada
Características
Referencia y fecha del anuncio
A2640 - 28/04/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
81 m²
habitaciones
2 dormitorios, 2 baños
otras características
Armario empotrado
Sólo cocina amueblada
Costes
precio
€ 283.300
Eficiencia energética
certificación energética
Inclasificable
Emisiones de CO₂
No indicado
Hipoteca
Duración de la hipoteca

Cuota desde € 762 al mes

€ 84.990 (30%)

€ 198.310 (70%)

¿Quieres un presupuesto personalizado y gratuito?

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante