Terreno urbanizable en Venta

SabadellCarrer de Montllor i Pujal
  • € 265.000
  • 170
Descripción

PARCEL.LA URBANA EXCEPCIONAL A SABADELL

Excel.lent ubicació davant d’una gran plaça cèntrica a Sabadell a la millor zona de la Creu-Alta, proper a Metro del Vallès ( línea Sabadell- Pl. Catalunya dels FFC de la Generalitat), Corte Inglès, Hospital Taulí, Hotel Urpí, col.legis privats i públiccs, centres d’ensenyament d’arts, centres mèdics i Parc Catalunya !!!

Parcel.la única a Sabadell per la seva alta qualitat mediambiental davant mateix d’una plaça – pl. Subirana- i d’un carrer ample i tranquil com és Montllor i Pujalt però també cèntric i molt proper al conegut Hotel Urpí situat a 5 minuts caminant del centre del Centre de Sabadell, perfecta orientació est-oest, assolellada tot el dia.

Parcel.la diàfana i rectangular d’amplada 5,43 i allargada de 31 m, més ampla que el «cos de casa anglesa, que només té 4, 30 amplada),.

Planta baixa : 170 m quadrats de sostre cosntruïble, segons ordenació urbanística vigent en aquesta illa de cases en concret.
Planta primera : 103 metres quadrats de sostre construïble + 67 metres quadrats de terrassa rectangular asolellada tot el dia.
Planta segona: 103 metres quadrats en rectangle de sostre construïble.
Planta tercera : 42 metres quadrats en rectangle de sota teulada + 2 terrasses d’un total de 60 m quadrats.

Total sostre construïble : 418 metres quadrats. Amb un total de terrasses de 128 metres quadrats.

Aquí hi van unes idees del que pots decidir fer-hi:

1-Pots fer-te la teva piscina privada, coberta o no, actualment trobes pisines prefabricades arreu.
2-Pots tenir-hi sales de jocs amb el billar, ping pong, etc. muntar un gran excalèctric, etc.
3-Pots tenir-hi un taller d’escultura, de pintura, de música ( insonoritzant parets) etc. tota mena d’usos hi són permesos en aquesta illa de cases davant la nova plaça Subirana de la Creu-Alta.

Les terrasses poden ser utilitzades per a fer-hi jardineria, prendre el sol tot l’any, zona d’aigües com jacuzzi, obtenir energia pròpia, etc. etc. tu decideixes què hi vols fer.

Pots deixar la planta baixa diàfana i coberta i construir la teva vivenda a sobre i encara tindràs 248 metres quadrats per la teva llar + un total de 168 metres quadrats de terrasses en diferents nivells, sempre assolellades per la bona orientació tindràs sol tot el dia .

Suggerència : Està comprovat que es pot construir en alta qualitat amb mòduls prefabricats el cost dels quals resulta molt econòmic tant si és amb formigó com en fusta, Al país ja tenim empreses consolidades i arquitectes especialistes en aquest tipus d’edificació. Però sempre pots optar per la cosnstrucció tradicional de sempre perquè tu decideixes com vols que sigui la teva llar.

Disponibilitat de l’ alçament topogràfic del solar segons escriptura pública per Enginyer Topògraf Col.legiat.

Possibilitats edificables : sostre edificable, segons normativa = 418 metres quadrats + total terrasses 128 metres quadrats que fan un TOTAL DE 546 METRES QUADRATS ENTRE SOSTRE edificable I TERRASSES.
Únic a Sabadell

Características
Referencia y fecha del anuncio
EK-95200619 - 28/03/2024
contrato
Venta | Inmueble con ingresos
tipología
Terreno urbanizable
superficie
170 m²
disponibilidad
Libre
Calificación urbanística
Unidades múltiples
Desnivel del terreno
Bajo
Altura máxima edificable
15 m
Superficie edificable
540 m²
Acceso a la vía/servidumbre de paso
Por camino asfaltado
otras características
Alumbrado público
Instalación de alcantarillado
Costes
precio
€ 265.000
Eficiencia energética
Emisiones de CO₂
No indicado
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante

Particular