Terreno urbanizable en Venta

Llagostera
  • € 103.000
  • 302
Descripción

Residencial en venta en Llagostera

?? **Oportunitat Unica a Ganix, Llagostera! Terreny Edificable amb Jardi Exclusiu**
?? **Localitzacio**: Sector Ganix, Llagostera
?? **Superficie**: 302 m2
?? **Facana**: 11,60 metres
??? **Sostre Edificable**: 343 m2
?? **Jardi Exclusiu**: 75 m2
?? **Descripcio**:
Apropa't a l'oportunitat d'invertir en un terreny edificable excepcional a la part alta del sector Ganix de Llagostera. Amb una facana de 11,60 metres i una superficie total de 302 m2, aquest terreny ofereix un sostre edificable de 343 m2, perfecte per a la construccio del teu somni residencial. A mes, gaudeix d'un jardi exclusiu de 75 m2, ideal per a moments de relax i connexio amb la natura.
?? **Ubicacio Privilegiada**:
Situat en una area de recent desenvolupament urbanistic, aquest terreny forma part d'una de les millors zones del municipi de Llagostera. Amb un entorn tranquil i residencial, prop de serveis, comercos i amb excellents comunicacions, es la ubicacio perfecta per a la construccio del teu nou habitatge.
?? **Usos Possibles**:
Aprofitant el sostre edificable generos, tens la flexibilitat per a diverses opcions de construccio, ja sigui una casa unifamiliar espaiosa, un edifici de pisos o un projecte de luxe a mesura. Les possibilitats son infinites i el potencial, immens.
?? **Preu i Informacio Addicional**:
Per a mes informacio sobre aquesta propietat unica a Ganix, Llagostera, no dubtis a contactar-nos. Aquesta es una oportunitat que no es pot perdre. Contacta'ns avui mateix per a mes detalls i per programar una visita.
?? **Contacte**:
[Inserir informacio de contacte]
No deixis escapar aquesta oportunitat de convertir el teu somni residencial en realitat. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge cap a la teva nova llar a Ganix, Llagostera!
---
Espero que aquest anunci atraigui molts interessats cap a la teva propietat. Si necessites mes ajuda o alguna modificacio, estic aqui per ajudar!
Características
Referencia y fecha del anuncio
1830038700-15 - 04/05/2024
contrato
Venta
tipología
Terreno urbanizable
superficie
302 m²
Costes
precio
€ 103.000
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante