Piso D'esteve Castella I Lloveras, Olot

OlotD'esteve Castella I Lloveras
  • € 237.000
  • 3
  • 80
  • 2
  • 3
Descripción

Apartamento en venta en D'esteve Castella I Lloveras, Olot

Pis d'obra nova a estrenar de tres habitacions de primera planta. Molt centric esta situat a l'estacio d'autobusos d'Olot.
Pis de planta baixa amb assessor de tres habitacions dels quals dos dobles i una individual. Un bany complet amb plat de dutxa i un lavabo de cortesia. Ampli salo menjador cantoner molt assoleat. El pis esta construit de materials d'alta qualitat. Certificat Energetic A!
Ideal para una familia. Imagina entrar a la teva nova llar a Olot, un encantador pis d'una sola habitacio en una obra nova que desperta els teus sentits i t'embolica en un ambient de luxe i comoditat a pocs minuts del centre de la ciutat. Des del moment en que travesses la porta, et rebra una sensacio de modernitat i calidesa que et convidara a explorar cada raco. Aquest lluminos pis compta amb una distribucio intelligent que aprofita al maxim cada metre quadrat. La sala d'estar, decorada amb un estil contemporani i detalls elegants, et dona la benvinguda amb la seva amplitud i abundant llum natural que flueix a traves de les finestres. Afegeix un toc de calidesa, creant un espai acollidor ideal per a relaxar-se i gaudir de moments tranquils. La cuina, integrada de manera enginyosa en el disseny, esta equipada amb electrodomestics d'ultima generacio de primera qualitat.
Placa de parquing opcional.
Gastos i impostos no estan inclosos.
Información
otras características
Características
Referencia y fecha del anuncio
1830430640-RBT_3_3 - 04/05/2024
contrato
Venta
tipología
Piso
superficie
80 m²
habitaciones
3 habitaciones, 2 baños
planta
3° planta, con ascensor
Costes
precio
€ 237.000
Eficiencia energética
estado
Óptimo / Reformado
calefacción
Central
Eficiencia energética
A
Emisiones de CO₂
No indicado
Hipoteca
Duración de la hipoteca

Cuota desde € 638 al mes

€ 71.100 (30%)

€ 165.900 (70%)

¿Quieres un presupuesto personalizado y gratuito?

Opciones adicionales

Contactar con el anunciante